Bappstar - Social Media bureau

U wilt gezien worden, een relatienetwerk opbouwen en leuke, interessante en nuttige informatie verspreiden binnen uw potentiële doelgroep. Dan is het handig om gebruik te maken van Social Media (bijvoorbeeld Facebook, You tube, Linkedin, etc.).

Wat kan Bappstar voor uw betekenen op het gebied van Social Media?
Door het gebruik van Social Media komt u via sociale netwerken en communities in contact met uw potentiële klant en vergroot u uw naamsbekendheid. Social Media is tevens zeer geschikt voor het benaderen van marketingniches. Bappstar ondersteunt bedrijven op het gebied van Social Media en begeleidt u bij het inrichten deze online activiteiten. Wij denken met u mee over eventuele koppelingen met websites of apps die u al heeft of wilt laten ontwikkelen. Ook kunt u een gerichte Social Media campagnes starten die uw product of dienst bij de juiste doelgroep brengt.

Bappstar kan voor u:

  • Uw Social media accounts opzetten in uw eigen huisstijl
  • Uw Facebook inrichten en onderhouden;
  • Uw LinkedIn bedrijfspagina opzetten en u laten deelnemen in communities;
  • Dagelijks of wekelijks or u twitteren;
  • Relevante nieuwsberichten zoeken en plaatsen op uw site;
  • Een compleet social media plan met u opstellen.

Na een intakegesprek stelt Bappstar een Social Media plan op met een doeltreffende strategie die is afgestemd op uw organisatie, doelgroep en doelstellingen. Bappstar helpt u om Social Media slim in te zetten en effectief te benutten, bieden begeleiding of nemen met onze social media secretary dienst zelfs de dagelijkse uitvoering voor u uit handen.

Lees meer over Bappstar als uw social media bureau