Uw personal leadgenerator

Bent u op zoek naar nieuwe prospects voor uw bedrijf en wilt u minder afhankelijk zijn van accountmanagers, die u tegen hoge kosten in dienst moet nemen zonder omzetgarantie? Dunga biedt u hiervoor een alternatieve en innovatieve oplossing, waarbij wij voor u het genereren van leads uit handen nemen. Dunga inhuren betekent dat u een toegankelijk, kwalitatief en oplossingsgerichte leadgenerator inzet die voor u acquireert in haar uitstekende netwerk van MKB+ bedrijven.

Dunga treedt 24/7 professioneel op als uw eigen Personal Leadgenerator.

Als u Dunga als leadgenerator inschakelt, dan kunt u rekenen op leads met een 'koopbehoefte'. Vaak moet u vele leads benaderen om slechts één nieuwe klant te kunnen realiseren. Dunga maakt voor u een voorselectie uit haar netwerk en garandeert u kwalitatief hoogwaardige leads. Dankzij Dunga krijgt u nuttige en aanvullende informatie over de potentiële klant. Informatie, waarmee u de klant gerichter kunt benaderen en u direct uw voordeel doet in het verkoopproces. En zo dus meer kans creëert op 'new business'.

Dunga heeft een specifieke werkwijze als verkoopondersteunende leadgenerator en helpt u graag op weg met de juiste leads, zodat u makkelijker kunt scoren. Er zijn diverse samenwerkingsmogelijkheden.

Online leadgeneratie

Zichtbaar en vindbaar zijn bij potentiële nieuwe klanten vraagt ook om een online strategie. Dunga kan uw verkoop, naast leadgeneratie tijdens events en persoonlijke afspraken, ook stimuleren door inzet van internet als wervingskanaal. Dunga werkt samen met gerenommeerde internetspecialisten die uw corporate site of webshop een verlengstuk van uw sales kunnen maken.

Wilt u ook samenwerken met Dunga als uw leadgenerator? Aarzel dan niet, en neem snel contact met ons op.

 

"There's no business like new business"