05/06
wo 05 jun 2019

Dunga gaat samenwerking aan met Mixtus

Hans van den Dungen van Dunga gaat samenwerken met Mixtus uit Breda. Mixtus levert hoogwaardige diensten op het gebied van internet, telefonie, mobiel, hosting en cloud. 

Mixtus Netherlands B.V. is een aanbieder van internet, telefonie, mobiel, hosting en cloud. Het bedrijf is gevestigd in Breda, maar het levert de diensten in heel Nederland. De diensten van Mixtus worden uitsluitend aan de zakelijke markt verleend. Met ruim 20 jaar ervaring in de telecombranche biedt Mixtus oplossingen die naadloos aansluiten bij de wensen van de klanten. Maatwerkoplossingen voor het mkb en de grootzakelijke markt en branchespecifieke oplossingen voor bijvoorbeeld zorg, onderwijs, overheid en horeca.

Mixtus is preferred partner

Mixtus is op zoek naar nieuwe prospects in de regio. Cees Krijger en Mo van der Veer van Mixtus kwamen in contact met Hans van den Dungen van Dunga. Hans beschikt over een zeer groot zakelijk netwerk in de omgeving van Breda, bestaande uit mkb- en mkb+-bedrijven. Onlangs is de samenwerking beklonken en is Mixtus toegevoegd als preferred partner van Dunga. Heb je interesse in samenwerken met Mixtus? Ik stel jullie graag aan elkaar voor!

Deel dit bericht