Preferred partners

Dunga werkt samen met zeer aansprekende bedrijven. Bedrijven die staan voor kwaliteit en professionaliteit.

NAC Breda

NAC Breda is al meer dan 100 jaar 'De Parel van het Zuiden'. De Eredivisie Betaald Voetbalorganisatie is het uitroepteken van hoe voetbal is uitgegroeid tot de belangrijkste bijzaak uit het leven.

Zano. a World of Personal Tailoring

Zano vervaardigt uitsluitend maatwerk. Dat betekent dat voor iedere klant unieke patronen worden getekend die het uitgangspunt vormen voor het Zano maatwerk. Dit zorgt ervoor dat alle artikelen de perfecte pasvorm hebben met een optimaal draagcomfort.

Princenbosch Golfclub

Princenbosch Golfclub heeft de beschikking krijgt over een 27 holes golfbaan. Dankzij de kwaliteit van de baan en de organisatie kreeg Golfclub Princenbosch al in 1994 de A-status toegekend door de NGF. 

Mertens Oogmode

In de Ginnekenstraat in Breda vindt u Mertens Oogmode, een speciaalwinkel in brillen, kinderbrillen, zonnebrillen en contactlenzen. Bij Mertens Oogmode wordt professionele zorg gecombineerd met oogmode. 

Van Hooijdonk Autobedrijf Ulvenhout

Maak kennis met Van Hooijdonk Autobedrijf Ulvenhout, het adres voor onderhoud, schadeherstel en reparatie van auto’s, bedrijfswagens, aanhangers en caravans. Wil je een auto aanschaffen? Ontdek bij het autobedrijf de meest prachtige nieuwe en gebruikte auto’s van vrijwel alle merken. 

Arjan van Dijk Groep

Een succesvol event is van onschatbare waarde. Arjan van Dijk Groep is hét eventbureau bij uitstek om gasten een ultieme beleving te bezorgen. 

Grauwmans Adviesburo

Grauwmans Adviesburo is een bureau dat voor eenmanszaken, vennootschappen onder firma (vof) en maatschappen de volledige administratie én het opstellen van de jaarrekening kan uitvoeren. 

TRIO Telecom

Trio Telecom is een aanbieder van internet, telefonie en mobiel. Het bedrijf is gevestigd in Breda, maar het levert de diensten in heel Nederland. De diensten van Trio Telecom worden uitsluitend aan de zakelijke markt verleend.