Preferred partners

Dunga werkt samen met zeer aansprekende bedrijven. Bedrijven die staan voor kwaliteit en professionaliteit.

Zano. a World of Personal Tailoring

Zano vervaardigt uitsluitend maatwerk. Dat betekent dat voor iedere klant unieke patronen worden getekend die het uitgangspunt vormen voor het Zano maatwerk. Dit zorgt ervoor dat alle artikelen de perfecte pasvorm hebben met een optimaal draagcomfort.

NAC Breda

NAC Breda is al meer dan 100 jaar 'De Parel van het Zuiden'. De Eredivisie Betaald Voetbalorganisatie is het uitroepteken van hoe voetbal is uitgegroeid tot de belangrijkste bijzaak uit het leven.

Grauwmans Adviesburo

Grauwmans Adviesburo is een bureau dat voor eenmanszaken, vennootschappen onder firma (vof) en maatschappen de volledige administratie én het opstellen van de jaarrekening kan uitvoeren. 

Scotch Whisky International

Schotse single malt whisky’s worden steeds vaker gezien als een perfect alternatief voor beleggers die spreiding in hun beleggingsportefeuille willen aanbrengen. Scotch Whisky International maakt dit mogelijk.

Laater Pensioenadvies

Laater volgt de ontwikkelingen op het gebied van pensioen op de voet. Onze deskundige en ervaren experts stemmen hun advies af op de wensen van de werkgever en bieden no-nonsense oplossingen die aansluiten op de situatie van de organisatie. 

Arjan van Dijk Groep

Een succesvol event is van onschatbare waarde. Arjan van Dijk Groep is hét eventbureau bij uitstek om gasten een ultieme beleving te bezorgen.