Perfect in beeld door Smulders Fotografie

 01/02/2019

Maak kennis met Smulders Fotografie, één van de Preferred Partners van Dunga! Smulders heeft een oog voor detail hierdoor zorgt ze ervoor dat jij perfect in beeld staat!

Perfect in beeld door Smulders Fotografie | Dunga nieuws

Foto’s met een verhaal door Smulders fotografie

Inge van Smulders Fotografie is pro in álle soorten fotografie. Van bruidsfoto's, productfotografie en gezinsfoto’s tot bedrijfsreportages, portretten en modefoto’s
Smulders fotografie heeft een oog voor detail. Hierdoor haalt ze niet alleen het beste uit de foto, maar ook het beste uit het model zelf.

Elke foto vertelt een verhaal. Een van de bekendste verhalen is het verhaal van Milou. Milou heeft het syndroom van down, maar haar grote droom is om model te worden. Smulders fotografie helpt om haar droom waar te maken. En met succes! Na een oproep via facebook, ging het bericht over Milou viraal. Grote nieuwsbronnen zoals RTL-nieuws, Het Jeugdjournaal en Linda.nl publiceerde de foto’s van Milou op hun platformen waaruit er heel veel positieve reacties kwamen. Milou heeft nu modellen opdrachten voor grote partijen als Wehkamp, maar ze komt nog steeds terug bij Smulders Fotografie om mooie foto’s te maken.

Wilt u mooie strakke foto’s met een sterk verhaal? Neem dan contact op www.smuldersfotografie.nl

Gerelateerd nieuws

Trio Telecom is prefered partner van Dunga.

Met trost introduceren wij dat Trio Telecom nu prefered partner is ...

Lees dit bericht

Nieuwe prefered partner: Grauwmans adviesburo!

Met trots stellen wij je graag voor aan onze preferred partner Grau...

Lees dit bericht

kom in beweging met dunga

Geïnteresseerd in onze diensten?
Kom in beweging en neem contact op!