Flexxnext

FlexxNext is de partner op het gebied van personeelsvraagstukken. Door te werken in een internationale omgeving, zorgt ervoor dat FlexxNext de juiste oplossing is. Een flexibele en hardwerkende organisatie die klaar staat voor haar medewerkers en partners.

FlexxNext

Omdat arbeidsbemiddeling altijd moet aansluiten op uw wensen kennen wij, FlexxNext. Een veelzijdige dienstverlening: bestaande uit detachering, werving en selectie, payrolling en incompany services. Wij garanderen innovatieve oplossingen en een betrouwbare langetermijnsamenwerking. 

Wat kan FlexxNext voor u betekenen?

Vraag en aanbod veranderen. FlexxNext weet als geen ander dat de markt continu veranderd. Dit vraagt een nieuwe manier van werken, waarin het inzetten van (tijdelijk) personeel een oplossing kan zijn. FlexxNext is gespecialiseerd in het zoeken van de optimale mix van vast en tijdelijk personeel. Daarnaast zorgt FlexxNext ook voor de huisvesting en vervoer van personeel. FlexxNext onderscheidt zich door een nauwe samenwerking met Oost- en Centraal Europa, waar ze een groot deel van het personeel werven en opleiden. FlexxNext biedt haar diensten aan in het uitzenden, detacheren, werven en selecteren, payrolling en incompany services, zodat FlexxNext in uw totale personeelsbehoefte kan voorzien.

kom in beweging met dunga

Geïnteresseerd in onze diensten?
Kom in beweging en neem contact op!