preferred partners

Dunga werkt samen met zeer aansprekende bedrijven. Bedrijven die staan voor kwaliteit en professionaliteit.

HOBP

HOBP biedt organisaties een geavanceerd leerportal met standaard ruim 550 online trainingen, leerlijnen en assessments van gerenommeerde opleiders. HOBP maakt leren in uw organisatie voor iedereen toegankelijk.

Meer over HOBP

NAC Breda

NAC Breda is al meer dan 100 jaar 'De Parel van het Zuiden'. Meer dan 17.000 supporters scharen zich bij de thuiswedstrijden in het Rat Verlegh Stadion achter de geel-zwarte formatie. Hiermee zijn de Avondjes NAC (maar ook de middagjes) landelijk bekend geworden.

Meer over NAC Breda

RB-Media

Online succes met RB-Media! Jouw specialist voor goed vindbare websites, converterende webshops en succesvolle online marketing trajecten.

Meer over RB-Media

TRIO Telecom

Met ruim 20 jaar ervaring in de telecombranche biedt Trio Telecom oplossingen die naadloos aansluiten bij de wensen van de klanten. Maatwerkoplossingen voor het mkb en de grootzakelijke markt en branchespecifieke oplossingen voor bijvoorbeeld zorg, onderwijs, bouw en horeca.

Meer over TRIO Telecom

Princenbosch Golfclub

Princenbosch, voor velen de mooiste en gezelligste golfclub in de wijde omtrek! Gasten zijn welkom maar de leden staan centraal, het doel is kwaliteit bieden aan de leden.

Meer over Princenbosch Golfclub

Grauwmans Adviesburo

Grauwmans Adviesburo is een bureau dat voor eenmanszaken, vennootschappen onder firma (vof) en maatschappen de volledige administratie én het opstellen van de jaarrekening kan uitvoeren.

Meer over Grauwmans Adviesburo

TriStar Group

TriStar Group is het snelste, meest innovatieve en concurrerende bedrijf in onze markt, gebouwd op familiewaarden.

Meer over TriStar Group

Flexxnext

FlexxNext is de partner op het gebied van personeelsvraagstukken. Door te werken in een internationale omgeving, zorgt ervoor dat FlexxNext de juiste oplossing is. Een flexibele en hardwerkende organisatie die klaar staat voor haar medewerkers en partners.

Meer over Flexxnext
«  ‹  1 2  ›  »

kom in beweging met dunga

Geïnteresseerd in onze diensten?
Kom in beweging en neem contact op!